دکوراسیون اتاق خواب به دلیل حوزه استراحت قسمتی مهم از دکوراسیون منزل محسوب می شود و بایستی بازتابی از شخصیت و ارزش های افراد باشد تا آرامش و امنیت را برای افراد ایجاد کند مهمتر از هر چیزی اتاق خواب باید محلی برای استراحت و مطابق با سلیقه افراد باشد فرق عمده دکوراسیون اتاق خواب با دکوراسیون سایر بخش ها در این است که دکوراسیون اتاق خواب کمی حالت خصوصی تر دارد. یعنی هر کسی می تواند سلیقه ی شخصی خود را در سبک دکور اتاق خود لحاظ کند. بنابراین می توان آن را دکوراسیون خصوصی خانه دانست! دکوراسیونی که مربوط به شخص شما و برگرفته از شخصیت شماست.
یکی از مهم ترین بخش ها در هر خانه ای اتاق خواب است بنابراین طراحی دکوراسیون داخلی اتاق خواب از اهمیت زیادی برخوردار است . دکوراسیون کلاسیک و سلطنتی اتاق خواب از زمان های گذشته تا به امروز مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی و اغلب افراد قرار گرفته اند این نوع سبک دکوراسیون ها به سبب جذابیت بصری و دیتیل ها وداشتن حس نوستالژیک و لوکس با اشکال خاص و پر زرق و برق از محبوبیت بسیاری برخوردارند، با وجود حکمرانی مدرنیسم در معماری معاصردر این روزها و تغییر سلایق و کشش انسان قرن ۲۱ به معماری مدرن و مینیمال ، هنوز هم سبک کلاسیک بر تخت فرمانروایی خود قدرت نمایی می کند.
معماری داخلی آفرینش فضاست، فضایی که در عین زیبا و خاطره انگیز بودن عملگرا و کارآمد نیز باشد. در واقع طراح با تنیدن اصول فنی و تخصصی معماری داخلی با حس زیبایی شناسی، فضایی را طراحی میکند که بیانگر هویت، نیاز، درک و خواستههای مخاطبش است.در حال حاضر اهمیت طراحی مناسب محیط داخلی منزل و فضای کار و اثرگذاری آن در بالا بردن بهره وری و ایجاد حس آرامش امری انکارناپذیر است.
امروزه یکی از دغدغه های بزرگ برای شرکت ها یا سازمان هایی که هدفی برای رشد در صنف خود دارند انتخاب دفتر کار مناسب میباشد که در کدام محل و با چه متراژی باشد در یک جای پرتردد و یا خلوت باشد .مدیران موفق در ابتدای هدف گذاری خود ابتدا به میزان سرمایه خود نگاه و طبق سرمایه خود با مشورت کردن با کارشناسان و متخصصین اقدام به حرکت کردن میکنند .
درست است که در جذب مشتری کیفیت کالا و انصاف فروشنده حرف اول را میزند ، اما ظاهر مغازه و طراحی ویترین و دکوراسیون داخلی آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است به طوریکه با استفاده از یک دکوراسیون جذاب و کارا میتوان مشتری بیشتری داشت و در عرصه ی رقابت در بازار ، گوی سبقت را از سایر فروشندگان ربود.
رسیدن به بازارهای گسترده جهانی ، مستلزم حرکت به سوی اقتصاد باز ، به کارگیری استراتژی های جهش صادراتی و نگاه مدبرانه به نیازها و خواسته های مشتریان گوناگون در بازارهای مختلف می باشد. توفیق در دستیابی به این هدف ، نیازمند حضور پررنگ بخش خصوصی و نیز بخش های وابسته دولتی در بازارهای مختلفی میباشد. نمایشگاه ها یکی از سکوهای بسیار مهم در معرفی و شناسایی توانمندی ها و قابلیت های فنی واحدهای تولیدی وخدماتی می باشند.